Combitech i Trollhättan vill växa inom mjukvara

Combitech Trollhättan vill växa inom mjukvara och söker därför personer som tillsammans med oss vill bidra till den digitala transformationen i samhället. Det innefattar bland annat framtidens smarta städer, fabriker och system. Vi erbjuder en företagskultur som uppmuntrar till utveckling och balans i arbetslivet. Ta chansen att utvecklas tillsammans med oss!

DIN ROLL INOM MJUKVARUUTVECKLING

För tillfället har vi flera möjligheter för dig med kompetens inom IT/mjukvara. Exempel på roller:

  • IT-arkitekt
  • Front/backend utvecklare.
  • Embeddedutvecklare

Din dag som konsult på Combitech är varierande och anpassande utefter dina önskemål och baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner. Tillsammans hittar vi rätt roll och utmaning för dig!

Våra kunder är från många olika branscher, främst inom industri, fordon, telecom och försvar. Uppdrag sträcker sig över ett stort teknikområde med fokus på mjukvaruutveckling. Vi har både uppdrag in-house samt ute hos kund.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med teknisk bakgrund, till exempel civil/högskoleingenjör eller motsvarande inom datavetenskap/datateknik.

Du behöver ha ett öga för detaljer i kombination med en känsla för helheten. Du är en positiv och prestigelös person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du är nyfiken och värdesätter det ständiga lärandet. Du trivs med nya utmaningar och tar egna initiativ. Du inspireras av att jobba i team där ni hjälps åt att nå mål och utvecklas tillsammans.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt!

Om försvarssekretess:
Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!


KOM & GÖR SKILLNAD  

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!