Combitech i Trollhättan vill växa inom mjukvara

Combitech Trollhättan vill växa inom mjukvara och söker därför personer som vill vara med oss att utveckla en smartare framtid. Nu söker vi personer som tillsammans med oss och våra kunder vill vara delaktiga i den digitala transformationen i samhället. Det innefattar bland annat framtidens smarta städer, fabriker och systemutveckling av teknik i framkant. Ta chansen att utvecklas tillsammans med oss. Vi på Combitech erbjuder en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling.

Din roll som mjukvaruutevcklare

För tillfället har vi flera möjligheter för dig med kompetens inom IT/mjukvara. Exempel på roller inom IT-Arkitekt, systemutvecklare och embeddedutvecklare.

Din dag som konsult på Combitech är varierande och anpassande utefter dina önskemål och baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner. Tillsammans hittar vi rätt roll och utmaning för dig!

Våra kunder är från många olika branscher, främst inom industri, fordon, telecom samt försvar. Uppdrag sträcker sig över ett stort teknikområde med fokus på mjukvaruutveckling.

Vi har både uppdrag inhouse samt ute hos kund. Vi tycket det är viktigt med balans livet, personlig kompetensutveckling i form av utbildningar och certifieringar samt uppdrag som är anpassade för dig.

Vem är du?

Vi söker dig som har öga för detaljer och känsla för helhet. Du är en positiv och prestigelös person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du är nyfiken och värdesätter det ständiga lärandet. Du trivs med nya utmaningar och tar egna initiativ. Du inspireras av att jobba i team där ni hjälps åt att nå mål och utvecklas tillsammans.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker efter sista ansökningsdag.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!