Combitech i Stockholm söker systemingenjör

Som systemingenjör på Combitech får du hjälpa våra kunder att utveckla produkter och tjänster som främjar ett säkrare och tryggare samhälle. Vill du jobba med uppdrag inom försvarsindustrin, fordonbranschen eller offentlig sektor och samtidigt utmanas in din roll som ingenjör och även som person? Då är vi rätt arbetsgivare för dig!
 

Din roll som systemingenjör

Som systemingenjör hos Combitech jobbar du i uppdrag med produkter med hög teknisk komplexitet, som består av både hård- och mjukvara. Rollen passar dig som har ett stort intresse och en fallenhet för att lösa komplicerade tekniska problem från ett tvärfunktionellt angreppssätt samt att strukturera, analysera och planera en produktutveckling.

Du kommer ges möjlighet att jobba i olika faser i projekten beroende på din erfarenhet och intresse, såväl som behoven i kundprojekten. Det kan röra sig om arbete i den initiala fasen där stor vikt ställs till kreativitet och ett öppet synsätt att lösa generella tekniska kravställningar. Rollen kan även innebära arbete i nästkommande projektfas, där fokus kan ligga på att konkretisera och bryta ner initiala krav till mer specifika funktions- och komponentkrav, till slutfasen där verifiering och implementation av produkten eller tjänsten sker.

Du jobbar tillsammans med produktägare, projektledare samt eventuellt slutkundens representanter under alla faser av produktutvecklingen. Det kan även innebära att instruera och leda små team av konstruktörer eller utvecklare mot ett gemensamt tekniskt mål.

Vem är du?

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör inom mekanik, elektronik eller mjukvara och har arbetslivserfarenhet som systemingenjör, systemarkitekt eller teknisk projektledare. Du har tidigare jobbat som t.ex. utvecklare, hårdvarukonstruktör eller med integration och verifiering samt har byggt upp en bred teknisk förståelse som gör att du snabbt kan sätta dig in i komplexa tekniska system.

Som konsult är det viktigt att du är öppen och lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder. Du är nyfiken och driven samt har en ambition att kontinuerligt utveckla dina kunskaper och hitta nya vägar för att uppnå dina mål.

Du drivs både av att dela med dig av dina erfarenheter och att ta del av andras kunskap för att utveckla så väl dig själv som dina kollegor. Som systemingenjör hos oss kommer du att ha en omväxlande roll med stora möjligheter att vara med och forma ditt arbete.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!