Combitech Helsingborg eller Stockholm söker konsulter inom Integrerat Logistikstöd (ILS)

ILS handlar om att vara med och stötta i ett projekt från start till slut – från anskaffning till avveckling. Vi behöver förstärka vårt team med nya ILS - kompetenser och söker dig som vill hjälpa våra kunder att utveckla framtidens sensorsystem. Att arbeta hos oss innebär att vara en del av ett team med flera konsulter som bidrar på olika sätt. Vårt arbetssätt förutsätter att vi delar med oss av våra förmågor och agerar prestigelöst både inom teamet och i förhållande till kunden.

 

DIN ROLL SOM ILS-KONSULT PÅ ENHETEN INFORMATION MANAGEMENT.

Vi söker efter dig som vill arbeta i vårt team med vår kunds utveckling av sensor- och radarförmåga. Du kommer i din roll vara med i hela skedet av projektet från planering av materielanskaffning till överlämningsskede av materielen. Du kommer tillsammans med kunden, genom hela projektet, ta fram dokumentation och underlag för materielen så som tex underhållsdokumentation, materialregistrering och underhållsberedningar. Detta kräver att du kan uttrycka dig välformulerat i text.

I arbetet ingår även att stödja integrationen av produkter i sin rätta miljö samt vara en del i kedjan att införa förmåga inom Försvarsmakten ur ett funktionskedjeperspektiv. 

 

Hos oss kommer du ha många kontaktytor, främst mot FMV, Försvarsmakten och Försvarsindustrin. Hos oss får du också möjlighet till kunskapsutbyten och kompetensutveckling. Du får tillsammans med ditt team och övriga kollegor lära dig nya saker, utbyta erfarenheter och utvecklas, på såväl det tekniska som det personliga planet. 

 

Som konsult är du ambassadör för Combitech och därför är de personliga egenskaperna viktiga för oss. Vi är lyhörda för dina utvecklingsmål och du kommer få möjlighet att arbeta med seniora medarbetare inom ILS.

 

VEM ÄR DU?

Du har driv och engagemang till att bidra till ett säkrare samhälle. Som person är du noggrann, samvetsgrann och tycker om att driva arbetet frammåt mot upsatta mål. Du har även förmåga att se helheten, men du gillar också att arbeta på detaljnivå. Det är också viktigt att du har god samarbetsförmå och trivs med att arbeta i team. Vi använder både svenska och engelska i arbetet, och därför är det viktigt att du kan utrycka dig väl på båda språken.

Du har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet och meriterande är om du har erfarenhet inom försvar eller försvarsindustrin.

 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

 

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

 

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!