Combitech Graduate Program inom Teknikinformation i Linköping

Är du nyexad eller blivande nyexad ingenjör eller systemvetare med ett brinnande intresse för produktutvecklingnoch vill fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens framkant? Sök till Combitech Graduate Program (CGP) - en ambitiös utbildningssatsning som ger dig en helt unik start på din karriär! 

DIN ROLL SOM JUNIOR TEKNIKINFORMATÖR INOM COMBITECH GRADUATE PROGRAM 


Som konsult på Combitech och deltagare i programmet får du möjlighet att arbeta med spännande uppdrag där vi är med och utvecklar framtidens lösningar åt våra kunder. Du varvar detta med kurser i teknik relaterat till ditt uppdrag och dina ambitioner och mål. 

Combitech Graduate Program (CGP), vårt unika utvecklingsprogram som tagits fram i nära samarbete med vår kund, ger dig en unik och individuellt anpassad raketstart på din karriär! I programmet varvar du konsultuppdrag med kurser i teknik, samverkan och personligt ledarskap. Tillsammans med dina kollegor ges du möjlighet att utvecklas på djupet inom ditt teknikområde samt lära dig mer om andra teknikområden för att bredda dina kunskaper. 

Konsultuppdragen innebär varierade arbetsuppgifter i olika projekt för avancerade produkter. En viktig del av arbetet handlar om att du förstår såväl tekniken som användaren och anpassar informationen därefter. Arbetet innebär också att planera och producera olika former av teknisk dokumentation inom olika utvecklingsprojekt eller vid uppgraderingar av befintliga produkter. Detta görs genom att samla in och analysera olika tekniska data som designspecifikationer och scheman, prata med utvecklare och konstruktörer, och ibland även genom att undersöka själva produkterna.

Det ingår också att strukturera och skriva tydliga tekniska instruktioner och beskrivningar, samt specificera och beställa eller producera tekniska illustrationer. Som en naturlig del av arbetet kommer du även att delta i förbättrings- och utvecklingsarbetet för processer, metoder och verktyg. Du kommer att vara konsult på plats hos vår kund, där du tillsammans med flera erfarna kollegor ges möjlighet att utvecklas inom ditt område. 

Combitech ger dig också tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, mentorskap och nätverk. Vi erbjuder dig en möjlighet att i en långsiktig dialog med din närmaste chef, utvecklas mot det som just du vill, t. ex. expert inom teknikområdet, projektledning eller chefskap. 

Utvecklingsmöjligheterna inom Combitech är stora, samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande! Genom att börja din karriär som konsult hos oss på Combitech inom CGP så skapar du dig de bästa möjligheterna för din framtid!

Vill du veta mer om programmet? Hör av dig till kontaktpersonerna eller kika in på www.combitech.se 

VAD KAN DU TILLFÖRA? 

Du har nyligen tagit examen eller kommer ta examen våren 2024 som civilingenjör eller högskoleingenjör inom produktutveckling. Du kan även vara systemvetare, kognitionsvetare eller liknande. För att trivas och utvecklas hos oss ser vi gärna att du har följande egenskaper: 

  • Strukturerad och pedagogisk: Du bidrar med din förmåga att organisera, analysera och presentera komplex teknisk information på ett enkelt, tydligt och lättförståeligt sätt för olika målgrupper. 

  • Social och kommunikativ: Du bidrar till en positiv arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta i både små och stora projekt och team.  

  • Nyfiken och engagerad: Du bidrar med en problemlösande attityd till tekniska utmaningar. 

  • Ansvarstagande och initiativrik: Du bidrar till att driva och utveckla arbetet så att dina leveranser kommer i rätt tid och är av rätt kvalitet. 

Du har ett stort intresse för teknik där du drivs av en önskan att förstå dig själv och din omgivning ännu bättre och känner en självklar energi och nyfikenhet inför nya uppgifter och utmaningar. Du ser det som viktigt och positivt att få möjlighet att utveckla hållbara och säkra lösningar för ett motståndskraftigt framtida samhälle. Ett nyckelord på Combitech är långsiktighet i relationen med våra kollegor och samarbetspartners, vi lägger därför stor vikt vid din förmåga att bygga förtroende och skapa goda relationer. 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.  

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

KOM & GÖR SKILLNAD  

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.  

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.  

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!