Combitech Cyber Security Program – Inriktning 5G och produktsäkerhet

Combitech Cyber Security Program är ett ettårigt talangprogram för nyexade personer med ett starkt intresse för Cyber security!

DIN ROLL I COMBITECH CYBER SECURITY PROGRAM

Combitech cyber security program är ett ettårigt talangprogram för nyexade personer (med max ett års relevant arbetslivserfarenhet efter studierna) med ett starkt intresse för Cyber security. Som deltagare i programmet kommer du jobba nära seniora konsulter i kundprojekt inom ditt område och därmed bidra till ett säkrare samhälle. Utöver detta kommer du även utveckla din kunskap genom vårat kompetensprogram Combitech Grow.

Som konsult inom 5G och produktsäkerhet kommer du jobba med IT-och informationssäkerhet för mobila nätverkskomponenter som blir en allt viktigare del i mobila nätverkskomponenter. Du ingår i team med andra konsulter som stödjer utvecklingsteam med krav, kravhantering, uppdaterade utvecklingsprocesser och metoder samt omvärldsbevakning. Talangprogrammet kommer ha deltagare från flera områden inom Cyber security, både med fokus på business och teknik, vilket innebär att ni kommer få en bred grundläggande kompetens inom flera delar, med möjlighet till fördjupning i områden som är relevanta för just dig och din kompetens.

Programmet har deltagare från hela Norden, varför utbildningarna kommer ske på engelska. Programmet startar september 2022. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tar examen nu till sommaren alt. har max ett års relevant arbetslivserfarenhet. Din utbildningsbakgrund är lägst högskoleingenjör eller motsvarande där en inriktning mot IT- och datasäkerhet är meriterande.

Som person är du nyfiken, kreativ och vill ha en karriär inom cybersäkerhet hos oss på Combitech. Du är en positiv person som kan se möjligheter i alla situationer. Du är öppensinnad, nyfiken och har lätt för att bygga relationer med andra. Svenska och engelska på professionell nivå är ett krav.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.
 

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!