Cloud-utvecklare till Combitech i Luleå

Combitech i Luleå söker mjukvaruutvecklare till inhouse-uppdrag för utveckling av cloudbaserade system för industritillämpningar. Vi söker dig som vill vara vara med och utveckla vårt team i regionen.

Din roll som utvecklare

I rollen som utvecklare jobbar du efter ett agilt arbetssätt i inhouse-uppdrag, med stöttning av team på andra orter i landet. Projekten är helhetsåtaganden som hjälper industrin att utveckla nya funktioner med hjälp av mjukvaruutveckling i Cloud (t.ex. automation av processer och dataanalys). Uppdragen innefattar allt från designval till implementation och configuration vilket ger stora möjligheter till att bredda sin kompetens.

Vi söker dig som är kreativ och brinner för att undersöka och använda möjligheterna som finns med opensource för att skapa Cloud Native plattformar. Du drivs och utmanas av att ligga i framkant vad gäller verktyg och koncept inom opensource och cloud för att skapa kundnytta. Som person trivs du med att vara en lagspelare i ett effektivt team som hjälper kunderna med deras utmaningar. Du har eget driv och intresse för opensource, cloud native och microservice utveckling.
 

Vad kan du tillföra?

Lämplig utbildningsprofil är Civilingenjör eller Högskoleingenjör med inriktning i Datateknik eller Informationsteknik eller annan Civilingenjör/Universitetsutbildning med inriktning inom programvaruutveckling och IT-infrastruktur.

Önskvärda kompetenser/stort intresse för att lära sig följande tekniker:
Cloud Native, Linux, Docker, Kubernetes, Nätverk (OSI stack, TLS), Scripting/automation (Bash, Python, etc.), microservice baserad utveckling (t.ex. Go, JavaScript, JAVA).

Vi välkomnar både erfarna ingenjörer och ingenjörer som är i början av sin karriär.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!