C/C++-utvecklare till Combitech i Stockholm

Vi på Combitech söker utvecklare inom C och C++ till vårt team i Stockholm. Våra kunder finns inom fordon-, telekom och försvarsindustri och du kommer få möjlighet att välja uppdrag ur ett brett utbud. Våra kunder behöver stöd i processen att utveckla mjukvara hela vägen från maskinvarunivå-anpassad till hårdvarukomponenter och prestandakrav, till applikationsutveckling i desktopmiljö.

Din roll som C/C++ / Embedded-utvecklare

Som embeddedutvecklare kommer du företrädes bli en del av ett team på vårt kontor i Alvik eller ute hos våra i Storstockholm, med möjlighet till hemarbete.

Vi hjälper våra kunder utveckla mjukvara inom ett brett spann; från mjukvara anpassad mot speciella hårdvarukomponenter med prestandakrav, till generell applikationsutveckling. Exempel på produkter som du kan komma att arbeta med är mobiltelefonisystem, radarsystem för fordon, system för stridsflygplan eller ledningssystem för militär samordning. Som embeddedutvecklare på Combitech kommer du ha möjlighet att arbeta inom detta breda spann beroende på intresse och erfarenhet. Du arbetar i agila team med dagliga scrummöten och, i vissa uppdrag, i en tvärfunktionell sammansättning.

Finns intresse och driv hos dig kan det finnas möjligheter att ta en ledande roll som scrum master, tech-lead eller team-lead i kombination med utvecklaruppdraget hos våra kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av utveckling i C eller C++ samt utveckling på Linuxplattformar. Du behärskar gärna något versions- och automatiseringssystem som tex GIT eller Jenkins.  Har du erfarenhet av RTOS samt att utveckla Linuxdistributioner tex med Yocto är det meriterande. Du har en utbildningsbakgrund från en ingenjörsutbildning med inriktning i datateknik, informationsteknik eller annan utbildning med inriktning inom programvaruutveckling och IT-infrastruktur.

Vi söker dig som tycker om att jobba med programvaruutveckling och kan anpassa dig efter kundens krav och behov. Du har ett driv och intresse att utveckla ditt kunnande med nya verktyg och språk som effektiviserar framtagning av mjukvarubaserade system. Du ska vara bekväm med både engelska och svenska i både tal och skrift för ditt dagliga arbete.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!