C/C++ utvecklare för inbyggda system

På Combitech jobbar vi i projekt som gör skillnad. Utöver det erbjuder vi anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar både till personlig och till professionell utveckling samt balans i livet. Välkommen med din ansökan redan idag!


Din roll som Utvecklare

Nu söker vi dig som trivs i rollen som utvecklare och då speciellt i språken C, C++, Python och/eller Java. Projekten erbjuder stor komplexitet och har i regel lång varaktighet. Du kommer att arbeta med hårdvarunära programmering av såväl nya som befintliga produkter. Den största delen av ditt arbete kommer att bestå av utveckling där design, implementation och test av mjukvara ingår. Utöver programmering kommer även dokumentation vara en naturlig del av ditt arbete. Via våra mixade team får vi en dynamisk arbetsmiljö med ett stort erfarenhetsutbyte.

Combitech kan erbjuda spännande uppdrag i flera olika branscher; försvar, rymd, fordon och telekom. Vårat kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar ca 300 personer. Vi ser fram emot att träffa just dig!
 

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har teknisk utbildning från universitet eller högskola samt har kunskap i realtidsoperativsystem och hårdvarunära programmering. Du har jobbat ett antal år som utvecklare i ovan nämnda programmeringsspråk och ser det som en självklarhet att arbeta i team. Vi ser det som meriterande om du har kunskap i flera programspråk, agila processer eller DevOps. Du har god språklig förmåga och behärskar svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift.

Du är en lagspelare med god kommunikationsförmåga och har en vana att arbeta metodiskt och målmedvetet. Som person är du nyfiken, har ett stort engagemang och en stark inre drivkraft. Du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.

Rollen kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security, 5G-utveckling samt morgondagens rymdelektronik. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!