Blivande teknikinformatör till Combitech i Linköping

Vi söker just nu dig som är nyexad från en ingenjörsutbildning inom maskin, mekanik, elektronik eller har några års erfarenhet inom ett tekniskt yrke som tex. konstruktör, montör eller reparatör och är intresserad av att arbeta med teknisk produktinformation.

Vi inleder med en anpassad introduktionsperiod med enklare uppdrag tillsammans med en erfaren kollega parallellt med internutbildning inom området teknikinformation. Därefter väntar utmaningar och möjligheter att arbeta med spännande produkter och kunder. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

DIN ROLL SOM TEKNIKINFORMATÖR

Combitech är drivande inom utvecklingen av området teknikinformation och söker nu dig som är redo för en ny utmaning och vill utvecklas i ett spännande yrke. Du kommer efter en introduktionsperiod att arbeta som konsult hos eller för någon av våra kunder i regionen eller ute i landet. Under introduktionen arbetar du med enklare uppdrag tillsammans med en erfaren kollega parallellt med internutbildning inom området teknikinformation.

Som teknikinformatör hos oss på Combitech kommer du sedan ha möjlighet att producera teknisk produktinformation som reservdelskataloger, instruktionsböcker, användarmanualer åt flera stora företag inom både försvar, försvarsindustri, industri, medtech, fordon och telekom. Beroende på uppdrag genomförs arbetet antingen på plats hos kund eller från vårt kontor i Linköping eller Norrköping.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen inom exempelvis maskin, mekanik eller elektronik eller annan lämplig utbildning. Du kan också ha en bakgrund inom ett tekniskt yrke som tex konstruktör, montör, mekaniker eller liknande. God språklig och pedagogisk förmåga är en förutsättning samt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du behöver ha intresse för hur olika produkter fungerar och en förmåga att effektivt samla information och sätta dig in i dess funktion, uppbyggnad och dess samverkan med andra produkter.

För oss är din personlighet en väldigt viktig del av din totala kompetens. Vi söker dig som är intresserad av och vill lära dig ett nytt område för att därefter fortsätta växa och utvecklas som teknikinformatör. För att trivas i rollen som teknikinformatör hos oss tror vi att du har en positiv inställning och en förmåga att se möjligheter. Du är engagerad, utåtriktad samt bra på att samspela och kommunicera i ditt dagliga arbete. Förutom detta är du organiserad och van vid att arbeta strukturerat och noggrant. Får du en uppgift driver du den hela vägen in i mål. 

Rollen kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urval sker löpande i juni och augusti.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!