Beräkningsingenjörer till Combitech i Göteborg

Combitech i Göteborg söker nu beräkningsingenjörer till mekanikenheten. Vi arbetar med många spännande projekt inom rymd-, flyg-, telekom-, försvars- och fordonsindustrin. Har du erfarenhet av beräkning och simulering och vill arbeta på ett företag som erbjuder utmaningar i utvecklingens absoluta framkant? Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som beräkningsingenjör

Vi letar efter personer med erfarenhet av beräkning och simulering. Vi behöver stärka vårt team inom flera discipliner, såsom krocksäkerhet och islagsanalyser, hållfasthet, styvhet och utmattningsanalyser, fordonsdynamik, ljud och vibrationer samt CFD inom aerodynamik och klimat. I arbetet ingår allt från att generera beräkningsmodeller till att analysera och bedöma om kraven uppfylls och till att aktivt vara med och påverka produkternas utformning i samarbete med erfarna konstruktörer.

Du behöver ha en nyfikenhet och ett stort intresse av att utvecklas tillsammans med oss på Combitech. I det dagliga arbetet är du proaktiv inom produktförbättringar, kvalité och kostnadsbesparingar samt är med och bidrar till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla. På mekanikenheten i Göteborg arbetar vi med många stora företag som har spännande projekt inom rymd-, flyg-, telekom-, försvars- och fordonsindustrin. Vad brinner du för? Vem är du?

Vi söker dig med en ingenjörsexamen, det är meriterande om du har några års erfarenhet från fordonsindustrin med inriktning mot främst strukturdynamik, akustik, hållfasthet, fordonsdynamik eller strömning eller motsvarande med erfarenhet av liknande arbeten. Men vi söker både juniora och seniora ingenjörer.

Som person bör du vara kommunikativ och kunna ta egna initiativ. I arbetet ingår att kunna bedöma konstruktioners lämplighet ur exempelvis hållfasthetssynpunkt, varför en intuitiv känsla för vad som är rimligt och fungerande konstruktionslösning är bra.

Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.

Erfarenheter av kommersiella programvaror så som Nastran, ADAMS, Abaqus, Optistruct, Hyperworks, LS-DYNA, Fluent, Star CCM+, ANSYS, ANSA mm är meriterande. Goda kunskaper i engelska språket förutsätts, både muntligt och skriftligt.
 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker efter sista ansökningsdag!


 

Kom och gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!