Beräkningsingenjör till Combitech Stockholm

Delar du vår passion för mekanik, beräkning och hållfasthet? 

Vi på Combitech söker nu beräkningsingenjörer till spännande uppdrag. Vi är en etablerad leverantör av tjänster till uppdrag inom flera industrier, bland annat tillverkningsindustri, försvarsindustri och fordonsutveckling. Inom vårt mekanikteam finns spetskompetenser inom flera olika industriområden, där får du vara med och utveckla framtiden. För att stärka vårt växande behov hos våra kunder söker vi ytterligare medarbetare till vårt team inom beräkning. 

DIN ROLL SOM BERÄKNINGSINGENJÖR INOM MEKANIK 

Att vara beräkningsingenjör hos Combitech innebär att du blir en del av ett härligt team beräkningsingenjörer, konstruktörer och projektledare som gillar mixen av häftig teknik och att ha kul på jobbet. Kollegorna har olika bakgrunder och erfarenhetsnivåer vilket gör att du både kommer kunna diskutera och bolla komplexa problem samt beroende på erfarenhet och intresse agera som mentor till mer juniora kollegor. 

Du kommer att stötta produktutvecklingsprojekt med din expertis inom beräkning/hållfasthet, både vad gäller statisk dimensionering och livslängdsdimensionering. Typiska beräkningar inkluderar FE-analyser, analyser av statisk hållfasthet och skadetålighet, dynamisk analys, termiska laster, styvhets- och modalanalys. Du kommer arbeta med verktyg som FEMAP, ANSYS och Hypermesh. 

Hos oss har du en trygg anställning oavsett uppdrag och du ges stor möjlighet att påverka din fortsatta karriär inom området genom att ta del av Combitechs unika utbildningspaket. Vi har regelbundna kursveckor med inriktning på personlig utveckling där du, utöver utbildning, får tillfälle att skapa ett nätverk med kollegor från olika kontor.  

I mekanikteamet satsar vi på nya tekniker och arbetssätt - därför går alla våra konstruktörer kurser i MBD (Model Based Definition) men också 3D-printingteknik.  

För vissa av uppdragen kan möjlighet att sitta på Combitechs kontor i Alvik finnas. 

VEM ÄR DU? 

Vi söker dig som är nyfiken på konsultrollen och vill utvecklas tillsammans med oss. Vi söker dig med flera års erfarenhet som beräkningsingenjör, men även du iom har bara ett par års erfarenhet är välkommen att söka. Du har en relevant högskoleutbildning i din bakgrund. 

Vi tror att du är kreativ med intresse av att förbättra och utvecklas och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är nyfiken och öppen att ta till dig ny kunskap och inte rädd för att ta egna initiativ så att arbetet drivs framåt Du har förmågan att kunna bedöma konstruktioners lämplighet ur hållfasthetssynpunkt, varför en intuitiv känsla för vad som är en rimlig och fungerande konstruktionslösning är bra. Har du erfarenhet av komposit och lättviktskonstruktion så är det starkt meriterande.  

Beroende på din erfarenhetsnivå kommer arbetsuppgifternas komplexitet kunna fördelas därefter, så att arbetet blir utmanande och stimulerande för alla. 


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. 

 

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

KOM & GÖR SKILLNAD  

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag. 

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!