Beräkningsingenjör till Combitech i Trollhättan

På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag. Känna trygghet i din anställning och uppleva balans i livet. Bidra med energi i ditt team. Utveckla din kompetens. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.  

DIN ROLL SOM BERÄKNINGSINGENJÖR

Combitech vill utöka sitt team för beräkning och analys för uppdrag i Trollhättan. På vårt kontor är vi ungefär 150 medarbetare. Våra kunder finns inom inom försvar, flyg, fordon och övrig industri. I arbetet ingår allt från att generera beräkningsmodeller till att analysera och bedöma om kraven uppfylls till att aktivt vara med och påverka produkternas utformning i samarbete med erfarna konstruktörer. Vi matchar din kompetens och erfarenhet med rätt uppdrag och kund.  

VEM ÄR DU?

Du har civilingenjörsexamen med teknisk inriktning samt har erfarenhet av liknande arbeten. Som person bör du vara kommunikativ och kunna ta egna initiativ. Du är van vid att arbeta i projektform, är analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Erfarenheter av kommersiella programvaror så som Nastran, ADAMS, Abaqus, Optistruct, Hyperworks, LS-DYNA, Fluent, Star CCM+, ANSYS, ANSA m.m. är meriterande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!