Beräkningsingenjör till Combitech i Trollhättan

Beräkningsingenjör och nyfiken på en ny arbetsgivare? Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant med kunder inom flyg, fordon och övrig industri. Nu söker vi beräkningsingenjörer till Trollhättan, där du ingår i ett team som arbetar med beräkning och analys. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som Beräkningsingenjör

Combitech vill utöka sina team för beräkning och analys för uppdrag i Trollhättan och Göteborg. Våra kunder finns inom flyg, fordon och övrig industri. I arbetet ingår allt från att generera beräkningsmodeller till att analysera och bedöma om kraven uppfylls till att aktivt vara med och påverka produkternas utformning i samarbete med erfarna konstruktörer. Vi matchar din kompetens och erfarenhet med rätt uppdrag och kund.


Vem är du?

Du har civilingenjörsexamen med inriktning mot främst strukturdynamik, akustik, hållfasthet och mekanik eller motsvarande med erfarenhet av liknande arbeten. Erfarenheter av kommersiella programvaror så som Nastran, ADAMS, Abaqus, Optistruct, Hyperworks, LS-DYNA, Fluent, Star CCM+, ANSYS, ANSA mm är meriterande.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Du är van vid att arbeta i projektform och du är drivande samt analytisk. Som konsult är du ambassadör för Combitech hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din personlighet.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker efter sista ansökningsdag. Välkommen till Combitech!
 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.


Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!