Beräkningsingenjör inom ytfartyg till Combitech i Trollhättan

Vi söker ingenjörer med några års erfarenhet inom beräkning och analys till vårt utvecklingscenter. Vi har många förfrågningar från våra kunder som utvecklar fartygsskrov. De har flera utmaningar där din erfarenhet och kompetens efterfrågas – tillsammans med vårt team i Trollhättan gör vi skillnad för kunden när vi utvecklar framtidens teknik.

DIN ROLL SOM BERÄKNINGSINGENJÖR INOM YTFARTYG

Som beräkningsingenjör kommer du att ingå i ett team som arbetar både med beräkningar och analys samt konstruktion. Du kommer att utveckla fartygsskrov i komposit men även stål.

Uppgifterna innebär att du kommer att arbeta med allt från att stötta koncept till serieutveckling.

Du kommer att arbeta självständigt men måste på ett kreativt och konstruktivt sätt interagera tvärfunktionellt i utvecklingsprojekten med andra beräkningsingenjörer och med konstruktion. Tjänsten innebär interna kontakter såväl som direktkontakt med kunden och deras team. 

VEM ÄR DU?  

Har en relevant civilingenjörsutbildning inom mekanik, gärna i kombination med ett par års arbetslivserfarenhet som beräkningsingenjör inom den marina sektorn eller erfarenhet från mekaniska analyser av kompositprodukter.

Har en analytisk läggning samt fallenhet och intresse för olika typer av beräkningar.

Har en positiv inställning, en stor initiativförmåga och trivs med att jobba nära kunden. Du har en nyfiken personlighet och drivs av att ta dig an och lösa uppkomna problemställningar.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker efter semestertiderna. Vi ser fram emot din ansökan! 

 
 

KOM & GÖR SKILLNAD  

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!