Avdelningschef till Combitechs verksamhet i Västerås

Efter de senaste årens kraftiga tillväxt söker vi på Combitech i Västerås nu en engagerad och affärsdriven avdelningschef som vill vara med och leda kontoret och mjukvaruenheten till nästa nivå. Som avdelningschef jobbar du med kunder inom bland annat försvarsindustri, telekom, utvecklingsbolag och övrig industri. Därmed är rollen bred och varierande där det finns mycket utrymme för utveckling. Är du redo för nästa karriärsteg? Då kanske det här är rätt roll för dig!

DIN ROLL SOM AVDELNINGSCHEF

Som avdelningschef är du ytterst ansvarig för verksamheten och därmed kunder, medarbetarna och ekonomin. Du kommer tillsammans med övriga inom affärsområdets ledningsgrupp att ansvara för att leda och fortsätta utvecklingen av affärsområdets verksamhet. I rollen ingår affärsansvar kring respektive uppdrag, beläggningsansvar, rekrytering, sälj, samt att hålla en nära kontakt med kunder och partners.

Du kommer leda verksamheten i syfte att skapa en lönsam och expansiv affär. Vi är ett kontor med ett starkt kundfokus vilket förutsätter att vi alla hjälps åt där det behövs för att säkra kompetensen leveranserna till våra kunder. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett glatt och engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid. Combitech värdesätter en bra arbetsmiljö där medarbetare trivs och utvecklas och har som målsättning att alltid vara kundens självklara val av leverantör. I rollen är du en av Combitechs viktigaste kulturbärare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Önskvärt är kunskap och förståelse för mjukvaruutveckling och gärna då inbyggda system eller elektroniksystem. Du trivs i rollen som ledare och har du sedan tidigare haft personalansvar är detta mycket meriterande.

För att lyckas ser vi att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Du uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är lyhörd och har ett intresse av att lyssna till din grupp. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla vår grupp och Combitech till att bli den bästa av arbetsplatser.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!