Arkitekter och utvecklare inom continuous integration och continuous delivery

Vill du ta din kompetens inom continuous integration (CI) och delivery (CD) vidare och stötta kunder samt partners i sin resa inom CI/CD mot det framtida digitala samhället? Då har vi rätt roll och utmaning för just dig!

Din roll som CI/CD-arkitekt eller utvecklare på Combitech

Hos oss får du som konsult med inriktning inom continuous integration (CI) och continuous delivery (CD) möjligheten till varierande uppgifter inom olika branscher som exempelvis fordon, verkstadsindustri, telekom och försvarsindustri. En utmaning som allt fler utvecklingsorganisationer står inför är att effektivisera sina utvecklingsprocesser för att minska ledtid samtidigt som krav på kvalitet och leveransprecision ökar. För att möta dessa utmaningar efterfrågas vår expertis inom CI/CD nu i en allt större utsträckning och det är här vi hoppas att du ser dig själv framöver. Du kan ha en roll som CI/CD-arkitekt eller CI/CD-utvecklare utifrån vad som passar dig bäst. Vårt arbete och våra uppdrag sker både i åtagandeform i våra egna lokaler och hos våra kunder och partners. Du kommer att omges av flertalet duktiga kollegor inom området – via våra nätverk blir vi starka tillsammans.

Vi är en värderingsdriven verksamhet med fokus på dig som individ. Du är med och påverkar dina arbetsuppgifter och roller vilket gör att du får mycket goda möjligheter att växa och utvecklas på ett sätt som ligger i linje med dina önskemål. Allt för att vi ska hitta just din motivation och drivkraft.

Vad kan du tillföra?

Du är en duktig problemlösare med kunskap inom CI/CD och därtill ett stort intresse för att fortsätta att utvecklas inom området. För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du vill växa i en företagskultur där din kompetensutveckling värderas lika högt som din balans i livet, och där du motiveras av samarbete samt känner en passion för teknik.

Du har god erfarenhet inom scriptspråk, versionshanteringssystem och CI/CD-verktyg så som till exempel Gitlab, GoCD, Jenkins, Bamboo. Du trivs med att jobba enligt agila principer där förbättringar, effektiviseringar och automatiseringar är en del av din vardag. Du kan ha tekniskt djup och expertis inom området där du också är har praktisk erfarenhet av det förändringsledningsarbete som CI/CD-anpassningar kräver.

Visst låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Vi har semester i juli och drar igång rekryteringsprocessen i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!

Detta erbjuder vi

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!