Är du utvecklare och vill vända hemåt till Umeå eller Örnsköldsvik?

Combitech växer stadigt både i Umeå och Örnsköldsvik och efterfrågan från våra kunder och partners har aldrig varit större. Vi tar här och nu rejäla kliv mot att vara det vi föresatt oss att bli – den ledande aktören inom utveckling av Kritiska System. Om du söker möjligheten att flytta tillbaka till Ångermanland eller Västerbotten, och vill dela vår passion och stolthet i att utveckla våra kunders förmågor att erbjuda hållbara, användbara och säkra lösningar för det framtida samhället, hittar vi tillsammans rätt utmaning och förutsättning för dig!

Din roll som utvecklare

Hos oss blir du en del av ett expansivt gäng konsulter med starkt engagemang för systemutveckling i allmänhet och för utveckling av kritiska system i synnerhet. Vi har både bred och djup kunskap inom området och vi ser fortsatt många spännande möjligheter. Om du har ett intresse och driv för detta område har vi spännande och utvecklande utmaningar för dig.

Vi vill förstärka vår verksamhet med mjukvaruutvecklare, testutvecklare, systemarkitekter, systemingenjörer och teknsika projektledare. Vi är även intresserade av dig med kompetenser inom Safety, FuSa eller inom DevOps, CI/CD.

Du kommer att trivas hos oss om du uppskattar gott samarbete och att vara verksam i en ordnad utvecklingsprocess. Vi utvecklar i alla faser inom systemutveckling, allt från tidiga faser (krav och övergripande design) via detaljdesign och implementation, till verifiering, kravstängning, och även leverans.

Vi kommer att utveckla dig både professionellt och personligt. En nyckel i detta är en öppen och nära dialog med din närmaste chef, för att hitta det som passar just för dig, utifrån dina förutsättningar och önskemål. Vi kommer att med dig i fokus skapa dina bästa förutsättningar för långsiktig balans samt en hållbar utveckling och karriär.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken , eller har tidigare erfarenhet av, konsultrollen, som vill utvecklas tillsammans med oss och är intresserad av utveckling av kritiska system.

Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen och flera års erfarenhet av din roll. Om du har erfarenhet av alla faser inom systemutveckling är det meriterande. Vi ser gärna att du har utvecklat i exempelvis C/C++/C#/Java. Extra meriterande är om du har kunskap inom systemsäkerhet eller utveckling av säkerhetskritiska system från exempelvis fordon, flyg, medtech eller industri.

Som person gillar du att leverera bra lösningar och ser nyttan i ett gott samarbete, både med ditt team och kunden. Du gillar att ta dig an tekniska utmaningar och utvecklas i din roll.

tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!