Affärsutvecklare/Account manager till Combitech i Stockholm

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. 


Din roll som affärsutvecklare

Combitech söker nu en driven, nyfiken affärsutvecklare som brinner för långsiktiga affärsrelationer och som vill vara en del i vår utvecklingsresa. Kundportföljen består bland annat av välkända industribolag, samhällskritiska myndighetskunder och kärnan av svensk försvarsindustri. Kombinationen av att kunna vara en vägledande digitaliseringspartner och ledande tjänsteleverantör inom aktuella områden, som cyber security, gör oss till en uppskattad partner. Vår huvudsakliga marknad återfinns i Norden, men vi verkar även globalt i nära samverkan med våra kunder och ägare. Rollen präglas av stort eget ansvar och förmågan att skapa goda relationer.

Företaget är inne i en mycket dynamisk och spännande fas, där rollen som affärsutvecklare har betydelse för regionens framtida utveckling. Du förväntas skapa och utveckla långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra befintliga kunder, likväl som internt med kollegor i olika delar av verksamheten på Combitech. Du kommer även förväntas arbeta med strategisk nykundsbearbeting i branscher där Combitech ser stor framtida potential.


Vad kan du tillföra?

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet inom kvalificerat försäljningsarbete.

Du har ett etablerat kontaktnät idag och en fallenhet för att skapa relationer och bygga och underhålla ditt nätverk. För att lyckas i rollen är det även en fördel om du har god teknisk förståelse.

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss. Du är en målinriktad person som motiveras av att driva igenom affärer och därmed skapa goda resultat, du är naturligt nyfiken och strävar efter att alltid lära dig och förstå våra kunder, vår egen kapacitet och därefter lägga pusslet i hur vi använder vår kombinationskraft för att utvecklas tillsammans. Det är även av stor betydelse att du har förmåga att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter genom proaktiv och förtroendeingivande kontakt med befintliga och nya kunder. Du etablerar och utvecklar långsiktiga relationer och samarbeten både med kunder såväl som internt på Combitech.

Rollen som affärsutvecklare erbjuder en omväxlande miljö, därför är det viktigt att du är prestigelös, har god anpassningsförmåga och mycket god planerings-, organisations- och administrativ förmåga. Ett krav är att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Dina tidigare erfarenheter och din personlighet kommer att bli ett viktigt bidrag till ett professionellt och framgångsrikt säljteam.


Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet kommer att ske efter sista ansökningsdag på grund av semester.


Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!