Affärsområdeschef till Autonomy & Connectivity på Combitech i Göteborg

På Combitech och inom Division Autonomy & Connectivity befinner vi oss i en spännande fas av stark tillväxt de närmaste åren. Efterfrågan på våra tjänster är hög och vi söker nu vår nya kollega som vill vara med att utveckla vår verksamhet och driva vår expansion framåt.

DIN ROLL SOM AFFÄRSOMRÅDESCHEF INOM AUTONOMY & CONNECTIVITY

Som affärsområdeschef har du det fulla ansvaret för all försäljning, leverans och våra kundrelationer. Du kommer att vara en aktiv del av ledningen för hela divisionen och spela en viktig roll i att säkerställa divisionens expansion och övergripande framgång. Affärsområdet har idag ca 160 medarbetare och våra kärnkompetenser inom enheten är mjukvaruutveckling för inbyggda system, systemering och data science. Här finns expertis inom 5G- teknik, Cloud-lösningar, inbyggda system, signalbehandling samt AI och Analytics, våra främsta marknader just nu finner vi inom telekom, fordonsindustri och försvarsindustri.

VEM ÄR DU

Vi söker en erfaren ledare med starkt affärsmannaskap. Som ledare är du stabil, har integritet och är samtidigt lyhörd, empatisk och pragmatisk. Du är strategisk och har erfarenhet av att driva tillväxt och förändring/utveckling.

Du är resultatorienterad och trivs med att bygga förtroendefulla relationer med kunder, samarbetspartners och internt. Din förmåga att involvera och engagera medarbetarna och att omsätta strategin till praktisk verklighet kommer att vara av stor vikt.  För att lyckas i rollen tror vi att du har en:

Stark ledarskapsförmåga

 • Förmåga att leda dig själv, andra och teamet
 • Lyhörd och inkluderande – laget före jaget – samarbete
 • Förmåga att fatta beslut – exekutiv
 • Erfarenhet av att driva förändring och skapa tillväxt
 • Tillsammans med andra, bra på att bygga en kultur där samtliga trivs, hörs och ges möjlighet att växa.*
   

Starkt strategiskt och operationellt fokus

 • Förmåga att formulera och driva verksamheten strategiskt och operationellt
 • Systematiskt- och affärsmässigt tänkande
 • Stor nyfikenhet på utvecklingen av ny teknik
 • Koppla teknikutvecklingen till kompetensutvecklingsplaner
   

God kommunikativ och pedagogisk förmåga

 • Förmåga att översätta analys och strategi för förståelse och förankring – tydlighet
   

Tillsammans hjälps vi åt att lyckas, för oss är kompetensutveckling en viktig del i våra medarbetares väg framåt på Combitech. Urval kommer att ske löpande, välkommen in med din ansökan!

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!