3D-utvecklare till Combitech i Norrköping

Combitech-teamet IT i Norrköping och Linköping arbetar med utveckling av industriella systemlösningar, idag primärt för gruvindustrin och försvarsindustrin. Projekten präglas av långsiktighet och kvalitet. Vi söker nu en kollega, varmt välkommen med din ansökan!


Din roll som 3D-konsult inom IT

Som konsult inom mjukvaruutveckling jobbar du till vardags med kravanalys, implementering och verifiering av avancerade system. Vi konstaterar att det numera finns ett inslag av 3D-grafik och modellering i många av våra uppdrag. Det handlar om allt från utbildningsvisualiseringar och realtidsrenderingar till rena spelapplikationer. I vissa projekt innebär det att på heltid utveckla den grafiska komponenten.   

Din specialisering kommer att förfinas kontinuerligt via frekvent kompetensutveckling. Vi har flera etablerade program för dokumenterat snabb kompetenshöjning. Vi strävar efter att utveckla oss tillsammans i grupper eftersom det är effektivare och roligare. Exempelvis har våra tiotalet 3D-specialister kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans varje månad.

Flera av våra projekt bedrivs inhouse vilket innebär att vi själva äger metodiken. Vi strävar efter att hitta rätt balans mellan agilitet och systematik.

Vem är du?

Du har en eftergymnasial utbildning inom IT, gärna från ett ingenjörsprogram. Du gillar att programmera och att diskutera programmering med kollegor.

Du har specialiserat dig på 3D-teknologier som Unreal Engine, Unity, Blender eller 3D Studio Max.

För att trivas på Combitech behöver du också tycka om att fortbilda dig och att ständigt lära dig nya saker både på det tekniska och det personliga planet.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Kom & gör skillnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!