.NET-utvecklare till Combitech i Stockholm

Combitech Stockholm är inne i en expansiv fas och söker nu dig med erfarenhet och intresse av .NET. Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta i varierande uppdrag inom olika branscher. Exempelvis finns det möjligheter för spännande uppdrag inom myndighet, telekom, medtech samt framtidens flyg– och fordonsindustri. I konsultrollen får du möjlighet att jobba i projekt i det område som intresserar just dig!

DIN ROLL SOM UTVECKLARE INOM WINDOWS-MILJÖ

Några av våra kunder försvarar rikets säkerhet medan andra utvecklar smarta betallösningar.

Exempel på uppdrag kan vara utveckling av stödsystem till produktion av flygplan eller utveckling av smarta tjänster åt våra myndigheter, som kan processa och visualisera stora mängder data.

Combitech erbjuder spännande uppdrag i Stockholmsområdet tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom tekniska ämnen, men även personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.

I projekten har du nära samarbete med andra utvecklare, arkitekter, kravställare och testare. Oavsett om du sitter i våra inhouse-team eller hos kund möts du av en agil kultur där du får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av .NET-utveckling i Windows-miljö. Du bör ha kännedom om C#, Git, Docker och Webservice-baserade API-lösningar.

Du har erfarenhet av storskalig systemutveckling i team, och har kommunikativa kunskaper i både svenska och engelska. Du bör vara lösningsorienterad och kunna ta egna initiativ, med säkerhet i beaktande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av något av följande: CI/CD, frontend-utveckling, systemarkitektur, ElasticSearch.

Du känner dig bekväm med och har god förståelse för utvecklingsprocessen och den agila arbetsmetodiken.

Skulle du sakna något av ovanstående nämnd kompetens så erbjuder vi möjligheter till ett brett utbud av kurser, både internt och externt. Hos oss är din ambition och viljan att utvecklas det primära, där vi skapar förutsättningarna och möjligheterna tillsammans.

Som konsult är det viktigt att du är lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker efter sista ansökningsdag på grund av semester.
 

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!