Hej! Nyfiken på oss?

Är du student och nyfiken på arbetslivet som snart väntar? Kom och träffa oss. Vi är nyfikna på dig och söker ständigt efter nya talanger.

Vi ordnar studiebesök, lunch- och gästföreläsningar samt företagskvällar för att du som student ska få en inblick i vår företagskultur och verksamhet. Ta kontakt med din lokala studentrepresentant för att höra vad som händer i din närhet. Dessa personer är våra egna konsulter som fortfarande har studentlivet i färskt minne.

Mässor och arbetsmarknadsdagar

Combitech deltar på ett flertal mässor/arbetsmarknadsdagar under året, se vårt kalendarium. Vi deltar även på mindre, lokala arrangemang. För mer information om dessa kontakta gärna våra studentambassadörer, se kontaktuppgifter nedan.

Exjobb på Combitech

Funderar du på att göra ditt exjobb på Combitech? Är det Cyber Security som lockar? Mjukvaruutveckling eller kanske någon helt annat? Vi har en bred verksamhet.

Exjobb är ett utmärkt sätt att prova på konsultrollen i spännande uppdag ute hos våra kunder. Du får värdefull erfarenhet, lär känna Combitech och knyter dessutom kontakter som kan bli betydelsefulla i din framtida yrkesroll.

Klicka här för att komma till vår Lediga jobb-sida där vi annonserar ut aktuella exjobb. Ta kontakt med kontaktpersonen i annonsen för att diskutera hur uppdraget kan anpassas till just dig.

Combitech Talent Program

Är du en driven talang med färsk examen i bakfickan? Eller på väg att bli klar med studierna men vill planera nästa steg i din utveckling redan nu? Combitech Talent Program är utformat för att snabba på din resa från talang till erfaren konsult. Programmet anpassas till dig och varvar skarpa kunduppdrag med kompetensutveckling i flera steg. Läs mer om Combitech Talent Program