Hej! Nyfiken på oss?

Är du student och nyfiken på arbetslivet som snart väntar? Hör av dig till oss - vi söker ständigt nya talanger!

Vi ordnar studiebesök, lunch- och gästföreläsningar samt företagskvällar för att du som student ska få en inblick i vår företagskultur och verksamhet. Ta kontakt med din lokala studentrepresentant för att höra vad som händer i din närhet. Dessa personer är våra egna konsulter som fortfarande har studentlivet färskt i minnet.

Mässor och arbetsmarknadsdagar

Combitech deltar på ett flertal mässor/arbetsmarknadsdagar under året, se vårt kalendarium. Vi deltar även på mindre, lokala arrangemang. För mer information om dessa kontakta gärna våra studentambassadörer, se kontaktuppgifter nedan.

Exjobb på Combitech

Funderar du på att göra ditt exjobb på Combitech? Är det Cyber Security som lockar? Mjukvaruutveckling eller kanske någon helt annat? Vi har en bred verksamhet.

Exjobb är ett utmärkt sätt att prova på konsultrollen i spännande uppdag ute hos våra kunder. Du får värdefull erfarenhet, lär känna Combitech och knyter dessutom kontakter som kan bli betydelsefulla i din framtida yrkesroll.

Klicka här för att komma till vår Lediga jobb-sida där vi annonserar ut aktuella exjobb. Ta kontakt med kontaktpersonen i annonsen för att diskutera hur uppdraget kan anpassas till just dig.

Combitech Graduate Programs

Är du en driven talang med färsk examen i bakfickan? Eller på väg att bli klar med studierna, men vill planera nästa steg i din utveckling redan nu?

På Combitech erbjuder vi Combitech Talent Program - ett tvåårigt kompetensutvecklingsprogram som är utvecklat i samarbete med KTH. Programmet är utformat för att snabba på din utveckling från talang till erfaren. Parallellt med ditt skarpa kunduppdrag deltar du i tre spår av kompetensutvecklande aktiviteter. Innehållet anpassas efter ditt uppdrag och din kompetensprofil. Läs mer om Combitech Talent Program

Combitech erbjuder också ettåriga utvecklingsprogram som varavar kurser inom ditt kompetensområde med skarpa kunduppdrag. Vi har program inom bland annat Cyber Security och Digitalisering- och managementkonsulting.

Se våra lediga platser för att hitta program som är möjliga att söka nu!