Combitech Techxperience Day

Vi återupprepar de två senaste årens succé – Combitech Techxperience Day 2018 är här! En dag om det digitala industriföretaget fylld med spännande talare och demos.

Självkörande lastbilssystem, autonom ubåtar, AI- robotar, Gripen- plan och mycket mer spelade en stor roll på 2017-års Combitech Techxperience Day. Vad som väntar 2018 är än så länge en överraskning men det kommer bli minst lika spännande!

Den 25 april 2018 är det dags för det årliga återkommande evenemanget Combitech Techxperience Day, som blivit en mötesplats för alla som har den digitala transformationen högst på agendan. Målet är att inspirera till förändring genom exempel, intressanta talare och tid för personliga möten. 

Nätverka i en innovativ och högteknologisk miljö

Combitech Techxperience Day genomförs hos Saab i Linköping. Det finns goda möjligheter att dela erfarenheter och knyta nya kontakter.

Ett exklusivt evenemang

Personliga inbjudningar kommer att skickas ut i början av nästa år. Evenemanget är inte öppet för allmänheten. Vill du veta mer kontakta gärna David Skyborn, se kontaktuppgifter till höger.

Läs mer om programmet