Konstruktörer som värderar långsiktighet och kompetensutveckling!

Det finns teknikkonsulter. Och så finns vi på Combitech. Långt innan det blev modernt bestämde vi oss för att se på teknik ur ett större perspektiv. Det är i mötet mellan olika kunskaper, kompetenser, erfarenheter och personligheter som den verkliga magin brukar uppstå.

Din roll i Combitech

Combitech i Göteborg befinner sig i en expansiv fas med mycket förfrågningar från våra kunder. Vi arbetar med spännande produkter inom både fordon, flyg och ubåt - vad brinner du för? På Combitech får du utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder frihet i arbetet för att förena konsultrollen med en rik fritid. Vi bryr oss om hela människan och är övertygade om att en kombination av karriär och privatliv är nyckeln till framgång.

På Combitech har vi ett stort fokus på kompentensutveckling. Vi erbjuder därför regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildningen även får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge dig rätt förutsättningar för att få den utvecklingen du önskar.

Combitechs kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar ca 300 personer inom många olika spännande teknikprojekt. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är nyfiken på konsultrollen och vill utvecklas tillsammans med oss. Du har ett par års erfarenhet av Catia V5 eller Creo/ProE samt relevant utbildning. Har du erfarenhet från områdena kaross, dörrar, luckor, exteriör eller interiör så ser vi detta som extra meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Dina personliga egenskaper

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. Vi söker dig som är intresserad av nya möjligheter och har ett stort intresse av att utvecklas i din roll som konsult och ingenjör. För att trivas på Combitech tror vi att du är en öppen, kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning.

Din utveckling

Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss.

Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länk.

Välkommen till Combitech!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.