Vill du arbeta på systemnivå?

Din roll

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Vårt stora engagemang inom Autonoma fordon, Aktiv Säkerhet och Driver Electronics har resulterat i fler spännande uppdrag vilket innebär att vi nu söker fler fordonsingenjörer, framförallt inom El-arkitektur och Systemledning.

Vi tror att du är en person som har ett intresse och god känsla för framtidstrender inom området och har lätt för att se helheten, dvs för hur funktionen kommer att fungera och ge ett mervärde för slutkund. Vi tror också att du samtidigt kan gå tillräckligt långt ner i tekniska och ibland ekonomiska diskussioner för att ta fram en fungerande lösning alternativt visa att den utvecklade funktionen fungerar som tänkt.

Vad kan du tillföra?

Vi söker personer med hjärta och hjärna. Hos oss får du utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder frihet i arbetet för att förena konsultrollen med en rik fritid. För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en öppen kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Du tycker att det är inspirerande att vara med och driva fram stora som små projekt och förstår vikten av en bra kundrelation.

Vi tror att du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning mot elektro, datavetenskap, fysik eller motsvarande. Tjänsten kräver hög teknisk kompetens som täcker allt mellan system och detaljnivå, vi ser därför gärna att du har minst 5 års erfarenhet ifrån liknande arbete och självklart ett brinnande intresse för området.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.
Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida!