Utvecklingsingenjör elektriska drivsystem

Din roll i Combitech

Vill du vara med i Combitechs fordonssatsning i Trollhättan och Göteborg?

Vill du vara en del av ett starkt framgångsrikt team som brinner för teknik och utveckling?

Vi ser fram emot att träffa just Dig!

Combitech söker nu ingenjörer inom områdena elmaskiner, kraftelektronik, lagringssystem, kablage, EMC och som vill vara med och utveckla framtidens elektriska drivsystem. Hos oss på Combitech får du chansen att arbeta i teknikens framkant.

Din kompetens och erfarenhet

Du som söker bör ha teknisk bakgrund i form av högskole-/civilingenjörsexamen eller motsvarande teknisk utbildning i området. Exempel på inriktning kan vara; elektroteknik, automation eller datorteknik.

Till våra uppdrag söker vi både personer med flera års erfarenhet men vi välkomnar även dig som brinner för elektriska drivsystem men som är i början av arbetslivet. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet från fordonsindustrin eller elkraft.

Dina personliga egenskaper

I det dagliga arbetet är du proaktiv, drivande samt bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en öppen person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Du är inte rädd för nya utmaningar, har en positiv inställning och tar egna initiativ. Du tycker att det är inspirerande att vara med och driva fram stora som små projekt och förstår vikten av en bra kundrelation.

Din utveckling

Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss.

Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länk.

Välkommen till Combitech!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.