Teknikkunnig koordinator med fokus på eftermarknad

Din roll som koordinator

Vi har en spännande tillväxt inom vårt affärsområde eftermarknad och söker därför just dig!

En koordinator inom eftermarknad kan ha en stor mängd olika arbetsuppgifter. Till exempel arbeta som teknisk kundsupport, hantera olika typer av reservdelsinformation, vara produktägare för ett eftermarknadssystem eller helt enkelt stötta olika projekt eller projektledare. Rollen kräver ofta att du har en bra överblick över själva produkten, vilken organisationsdel som ansvarar för vad, vilka personer som gör vad samt vilket system som innehåller vilken information.

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du är högskoleingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. För att passa i rollen krävs oftast att du har en teknisk bakgrund, dvs en god teknisk förståelse med tillhörande intresse. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du lösningsfokuserad och drivande. Ditt sinne för struktur, ordning och språk är avgörande, liksom din förmåga att prioritera och hantera projekt samt tidsplanering. För att lyckas i rollen krävs också att du är lyhörd, gillar att kommunicera samt är en duktig lagspelare.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida!