Strategiskt inköp

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som konsult inom strategiskt inköp

Vi söker fler konsulter inom strategiskt inköp. Uppdragen kan omfatta ansvar för förhandlingar, att säkerställa rätt avtal och leverantör till rätt kvalitet, kostnadseffektiv försörjning och kontinuerlig leverantörsutveckling. Det kan också innebära roller av mer koordinerande och planerande karaktär eller att agera som representant för inköp i utvecklingsprojekt. Resor kan förekomma såväl inom Sverige som utomlands. Uppdragens karaktär kan variera men innebär företrädesvis att du arbetar på plats hos våra kunder med uppdrag i deras linjeorganisation eller deras projekt. Du kommer tillhöra vårt kontor i Linköping eller Norrköping. I din roll som konsult är du också Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders verksamhet och lönsamhet.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och/eller flera års erfarenhet där teknisk utbildning är meriterande utöver ekonomi och affärsjuridik. Du bör ha ett par års erfarenhet av självständigt arbete som strategisk inköpare med exempelvis avtalsskrivning och förhandlingar. En bakgrund inom elektronik- eller flygindustri och erfarenhet av komplexa system är meriterande men inte ett krav. Mycket goda språkkunskaper såväl muntligt som skriftligt i svenska och engelska samt i Office-programmen är en förutsättning. Erfarenhet från ERP, MPS och Business Intelligence system är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är förtroendeingivande, utåtriktad och lyhörd med förmåga att personligt och affärsmässigt skapa kontakter och goda relationer. Vi värdesätter en vana att arbeta metodiskt med långsiktig målmedvetenhet och uthållighet, stor ansvarskänsla samt en mycket god kommunikationsförmåga. Är du en nyfiken person med ett stort engagemang och inre drivkraft så kommer du känna dig hemma i Combitech och hos våra kunder. Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?