Servicemanager till supportverksamhet

Din roll i Combitech

På Combitech har vi en supporttjänst som hanterar användarfrågor och felanmälningar från användare - både via telefon och mail. Ärenden hanteras både som 1st- och 2nd line. Nu söker vi en Servicemanager till supporten som förutom att arbeta i den dagliga driften kommer att ha ansvar att vara med och utveckla verksamheten.

Som Servicemanager kommer du att säkerställa att samtliga inkommande ärenden och förfrågningar får ett professionellt och effektivt bemötande. Du kommer själv att arbeta i den vardagliga driften samt leda och stödja andra medarbetare på supporten och se till att alla servicegrader uppnås och att rätt förutsättningar finns för att göra ett bra arbete. Som Servicemanager ansvarar du även för att ta fram rapporter både internt och till kund, initiera, genomföra och dokumentera förbättringar.

Ansvarsområdet innefattar nära samverkan med närmaste linjechef och med kund. Rollen innebär även att du får vara med och påverka/utveckla vår Support-tjänst och verksamhetsområdet.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsgifter.

För att lyckas i tjänsten bör du ha stort teknikintresse och gärna erfarenhet av IT-säkerhet. Du är även bra på att dokumentera och har struktur ordning och reda runt om kring dig. Du behärskar svenska och engelska.

Meriterande är om du har erfarenhet av ITIL och/eller Lean, projektledning/teamledning, nätverksteknik och säkerhet.

På grund av uppdragets karaktär krävs svenskt medborgarskap.

Dina personliga egenskaper

Som alla våra konsulter ser vi att du är ansvarstagande, noggrann och flexibel. Du är positiv, engagerad och drivande i din roll och eftersom varje kunds IT-miljö är unik, har du förmågan att snabbt sätta dig in i olika miljöer och arbetsuppgifter. I ditt arbete är du mycket serviceinriktad, pålitlig, noggrann, uppskattar ett högt tempo och en föränderlig miljö. Eftersom du har många interna och externa kontaktytor lägger vi stor vikt vid din samarbets- och kommunikationsförmåga.

Din utveckling

Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss.

Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länk.

Välkommen till Combitech!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.