projektledare

Din roll i Combitech

Vi söker nu dig med bakgrund inom team- och ledningsarbete, med intresse för IT och teknik. Har du arbetat som teamledare, processledare, projektledare eller i likvärdiga roller? Eller är du i början av din karriär, men med en stor fallenhet för att koordinera och leda andra? Då kan du vara den vi söker! Hos oss på Combitech kommer du att arbeta nära våra kunder i deras dagliga verksamhet. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragens karaktär och längd varierar.

Du kommer ingå i affärsområdet Processes, Methods & Tools som arbetar för att bidra till att öka konkurrenskraften hos våra kunder. Vi hjälper kunderna att införa och tillämpa de bästa metoderna och arbetssätten som finns tillgängliga på marknaden för att uppnå ökad effektivitet.

Vi erbjuder spännande utmaningar inom utvecklingens framkant, kompetensutveckling tillsammans med erfarna kollegor, stor variation i arbetsuppgifter och teknikdomäner.

Som konsult på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. En naturlig del av din vardag är Combitech Learning Lab – vår unika miljö för kompetensutveckling som bygger kunskap och erfarenhet på kort tid. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig med kort eller lång erfarenhet som förvaltningsledare, teamledare, kravledare, processledare, projektledare eller motsvarande roller. Du har en utbildningsbakgrund som högskole- eller civilingenjör med inriktning mot IT och/eller teknik

Vi värdesätter ett intresse för arbete med metodutveckling, användarstödsfrågor, problemlösning samt ny teknik, gärna med intresse för införande av nya arbetssätt och metoder. Metodcertifieringar är meriterande.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och är van vid samarbete med andra kulturer.

Dina personliga egenskaper

Vi anser att dina personliga egenskaper är viktigare än på antal år av erfarenhet. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och gillar att ”kavla upp ärmarna” för att leverera resultat. Du utmanas av att driva verksamhetsförändringar där din förmåga att lyssna, samarbeta och kommunicera sätts på prov.

Som person är du nyfiken, energifull och flexibel vilket bidrar till en positiv anda. Du tycker om och har erfarenhet av leda andra personer samt är van vid att presentera och rapportera dina resultat till andra. Du har en öppen personlighet och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning samt tycker om att ha många bollar i luften.

Din utveckling

Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.

Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!