Produktutvecklare

Din roll i Combitech

Tack vare framgången inom företaget ser vi ett ökat behov av att få in fler medarbetare som vill dela med sig av sitt kunnande till kunder och kollegor, och på så sätt öka värdet av det vi levererar. Vi söker dig som har värdefull erfarenhet inom utveckling/konstruktion och som vill utmanas och växa med oss.

Som produktutvecklare arbetar du i projekt av varierande teknisk och kommersiell komplexitet, både i större leveransprojekt och i mindre uppdrag i nära samarbete med våra kunder. Din roll kan variera beroende på kund och projekt, där fokus kommer att ligga på projektledning, konstruktion, systemdesign eller studier och analyser för tekniska utredningar.

Vi kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och spännande uppdrag hos kunder i olika branscher. Som konsult på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Vi har, förutom egenutvecklade kurser regelbundna kursveckor med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Combitech Learning Lab – vår unika miljö för kompetensutveckling som bygger kunskap och erfarenhet på kort tid, är hos oss en naturlig del av din vardag. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar. Vi erbjuder dig stora möjligheter, oavsett om du jobbat ett år eller redan är expert. Hur just din roll kommer att se ut anpassas efter utbildning, erfarenhet, ambition och intresse.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning för att lyckas i ditt arbete som produktutvecklare. Vi ser gärna att du jobbat som utvecklare i några år och nu är redo att ta nästa steg i din karriär. Utmana dig själv och ta chansen att byta miljö. Du har goda kunskaper i något eller flertalet av de vanligaste CAD–verktygen och förutom god teknisk kompetens behärskar du både svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Dina personliga egenskaper

På det personliga planet är det viktigt att du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning och tar gärna egna initiativ samt är inte rädd för att anta nya utmaningar. Vi tror även att du tycker det är inspirerande att vara med och driva fram stora som små projekt. För att trivas i rollen krävs det att du har en välutvecklad analytisk förmåga. Du har en vilja att hela tiden vilja utvecklas inom ditt specialistområde, samtidigt som du har förmågan att på ett inspirerande sätt förmedla ditt intresse för teknik till andra. Du är även en person som trivs med att arbeta tillsammans med andra för att nå uppsatta mål.

Din utveckling

Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss.

Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länk.

Välkommen till Combitech!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.