Nyexade ingenjörer Talangprogram, Systemutveckling

Din roll i Combitech

Vi behöver anställa ytterligare deltagare till vårt Combitech Talent Program (CTP) för nyutexaminerade högskole- eller civilingenjör. Vi startar nya klasser regelbundet och rekryterar just nu till den klass som vi kommer att starta efter sommaren. Som deltagare kommer du att kombinera spännande uppdrag med ett av marknadens bästa kompetensutvecklingsprogram inom Combitech Grow. Detta ger dig en unik möjlighet att vidareutveckla din kunskap och erfarenhet – Tillsammans formar vi din framtid!

Programmet varvar konsultuppdrag på vår kunds utvecklingsavdelning med kurser inom teknik, affärsmannaskap och erfarenhetsutveckling. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas inom ditt teknikområde samtidigt som du lär dig mer om nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper. Programmet kommer att ge dig värdefulla kunskaper, nya ansvarsområden och nyttiga erfarenheter som också öppnar möjligheter till karriär i kundens organisation efter programmets slut.

Läs mer om programmet på www.combitech.se/ctp

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är driven, ambitiös och nyfiken och vill arbeta med systemutveckling. Du är högskole- eller civilingenjör, gärna med någon av följande inriktningar;

- Mjukvaruutveckling med programmeringsspråk C, C++ eller C#

- Test

- Bildbehandling

- Mobila plattformar

Dina personliga egenskaper

Personliga egenskaper är väldigt viktiga för oss och vi är noggranna med att ta in rätt personer som passar bra in i våra team och som har samsyn med Combitechs värderingar som är kompetens, relation och resultat. Du blir motiverad av att arbeta i team och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Du har en relationsskapande personlighet och en stark initiativförmåga. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har en drivkraft och vilja att utvecklas.

Din utveckling

Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss.

Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten redan idag via länk.

Välkommen till Combitech!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.