Konsulter inom Supply Chain Management

Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som logistikkonsult

Till vårt kontor i Göteborg söker vi nu drivna och engagerade logistikkonsulter för uppdrag i regionen. Du kommer att arbeta självständigt eller i team för att hjälpa våra kunder att skapa effektiva lösningar. Hos oss är du en del av ett företag som fokuserar på individen - det gäller såväl din egen kompetensutveckling som i valet av konsultuppdrag. Du kan förvänta dig en nära dialog med din chef och dina kollegor i syfte att utbyta kunskap och erfarenheter. På Combitech har du möjlighet till spännande uppdrag där du får vara en del i utvecklingen av framtidens lösningar.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller civilekonom med nödvändig utbildning och med dokumenterad erfarenhet inom logistikområdet. Du har ett brinnande intresse för teknik och logistik och du är heller inte främmande för att ta på dig rollen som projektkoordinator- eller projektledare. Du har även en god förståelse för moderna IT-lösningar. Vi arbetar bland annat inom områdena verksamhetsutveckling, materialplanering, industrialisering, produktionsutveckling, flödesoptimeringar samt process- och kvalitetsförbättringar.

Som person är du självständig och ansvarstagande. Du är van att samarbeta för att nå uppsatta mål, har en god analytisk förmåga och är drivande. Vidare är det viktigt att du är utåtriktad och relationsbyggande då arbetet innebär mycket kontakter såväl internt som externt. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Har du erfarenhet från branscherna automotive, telekom eller försvarsindustrin är detta ett extra plus.

Vi tror vidare att du trivs med nya utmaningar, har en positiv inställning och gärna tar egna initiativ! Är du en sådan person så kommer du att trivas hos Combitech och hos våra kunder!

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida!