Konsulter inom produktionsteknik

På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag. Bidra med energi i ditt team. Utveckla din kompetens. Känna trygghet i din anställning. Och uppleva balans i livet. Allt detta gör Combitech unikt. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig

Din roll som produktionstekniker

Vi söker fler konsulter inom produktionsteknik där uppdrag exempelvis kan omfatta beredning av produktionsunderlag, koordinering eller delprojektledning, hantering av transfer mellan siter, industrialisering av nya produkter och annat närbesläktat arbete. Uppdragens karaktär och längd kan variera men innebär företrädesvis att du arbetar på plats hos våra kunder med uppdrag i deras linjeorganisation eller deras projekt.

Du kommer tillhöra vårt kontor i Linköping eller Norrköping men uppdrag i anslutning till våra andra kontor kan bli aktuella. I din roll som konsult är du också Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders verksamhet och lönsamhet.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning i kombination med produktionsteknisk erfarenhet och ser gärna att du kan kombinera ett teknikintresse med kreativitet, analytisk förmåga och strukturerade arbetssätt. Du har förmåga att agera självständigt med stor ansvarskänsla för processer och resultat, trivs i tvärfunktionella sammanhang och har en god förmåga att uttrycka dig i en teknisk kontext på både svenska och engelska.

Våra kunder har i varierande utsträckning digitaliserat sin verksamhet och vi ser gärna att du har intresse av att vara med och bidra i den utvecklingen. Det är en fördel med erfarenhet av olika affärssystem, PDM- och PLM-system samt modellbaserade arbetssätt exempelvis i Delmia eller 3DVIA. Om du har en bakgrund inom flygindustri eller erfarenhet av komplexa produkter är det meriterande men ej nödvändigt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som förmåga att skapa och bibehålla goda relationer, ett intresse av att vidareutveckla din kompetens och att dela med dig av kunskaper för att bidra till andras utveckling. Är du en nyfiken och lyhörd person med ett stort engagemang inom ditt kompetensområde så kommer du passa in bra hos oss på Combitech och hos våra kunder.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?