Konsultenhetschef

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som konsultenhetschef

Combitech i Göteborg befinner sig i en expansiv fas och söker nu konsultenhetschef till divisionen: Systems Engineering- inriktning Mjukvara-, Elektronikutveckling och Test. Som konsultenhetschef får du möjlighet att kombinera personalutveckling med kvalificerade kunduppdrag i teknikens framkant. Vi ser fram emot att fortsätta Combitechs expansion i Göteborg, nu med hjälp av ditt tekniska kunnande, personliga engagemang och kundfokus.

Combitechs kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar ca 300 personer inom många olika spännande teknikprojekt. På Combitech får du utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder frihet i arbetet för att förena konsultrollen med en rik fritid då vi är övertygade om att en kombination av karriär och privatliv är nyckeln till framgång. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig, civilingenjör eller högskoleingenjör, med inriktning mot system- eller mjukvaruutveckling. Du bör ha minst 5 -års arbetserfarenhet av tekniska utvecklingsprojekt inom industrin. Det är troligt att du själv har en bakgrund som teknikkonsult, men det viktigaste är att du som ledare har förståelse för vad det innebär att arbeta som konsult.

Det är meriterande med tidigare ledarerfarenhet och vi betraktar även projektledarroller och tekniska ansvarsroller som en bra bakgrund för en konsultenhetschef i Combitech.

Vi tror att du är en kommunikativ och utåtriktad person som är väletablerad i din nuvarande roll. Du är trygg i dig själv och kan agera självständigt samtidigt som du är lyhörd för kundernas och kollegornas behov och önskemål. Ett nyckelord på Combitech är långsiktighet i relationen med kunder och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid din förmåga att bygga förtroende, skapa goda relationer och agera affärsmässigt i ditt ledarskap.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?