Konsultenhetschef, Säkert informationsutbyte

Affärsområdet Cyber Security på Combitech växer! Därför söker vi nu en konsultenhetschef inom området Säkert informationsutbyte.

Din roll som Konsultenhetschef

Säkert informationsutbyte ingår i resultatenheten IT-säkerhet som ansvarar för utvecklingen av IT-säkerhetstjänster. Säkert informationsutbyte omfattar verksamhet inom vårt expertområde Signalskydd och krypto där Combitech har en 40-årig erfarenhet inom området. Vi levererar inom hela livscykelkedjan för kryptoprodukter och lösningar såsom processer, användbarhet, användarkrav, tekniska krav, granskning och test, vidmakthållande och support. Våra kunder finns inom Försvar, Försvarsindustri och Verk och myndigheter.

Som konsultenhetschef har du en delad roll där du dels arbetar som linjechef för ett tiotal konsulter, och dels själv gör konsultuppdrag hos någon av våra kunder. Du ingår i resultatenhetens ledningsgrupp tillsammans med resultatsenhetschef och andra konsultenhetschefer där vi tillsammans för verksamheten framåt.

I chefsrollen ingår personalansvar vilket bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Konsultenhetschefen är Combitechs viktigaste kulturbärare. Du har en viktig roll genom att coacha konsulterna i deras uppdrag och hjälpa dem att hitta de rätta utmaningarna. I rollen förväntas du även stötta vår affärsutveckling i strävan efter bästa leveransprecision – rätt konsult till rätt uppdrag. Du är en stor del i utvecklingen av vårt växande område inom IT-säkerhet.

Placeringsorter som är aktuella; Malmö, Växjö, Göteborg, Linköping, Stockholm, Umeå

Vad kan du tillföra?

Vi vill att du har erfarenhet inom signalskyddsområdet. Har du tidigare haft personalansvar eller någon form av ledarroll är detta meriterande.

Du är duktig på att föra dialoger med både kunder, kundens slutkunder, användare och leverantörer inom området. Du har en stark drivkraft och ambition att utveckla området för att bibehålla den expertkompetens som finns.

För att passa in i rollen som Konsultenhetschef krävs det även att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla enheten Säkert informationsutbyte och övriga enheter. Du har ett coachande förhållningssätt och intresse av att utmana dina medarbetare att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor. Du anses vara en god lyssnare och du har en god förmåga att få andra att känna sig sedda. Du gillar att kommunicera, bygga relationer och bidra till en god stämning i grupper.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?