Kablagekonstruktörer

Din roll som Kablagekonstruktör

Vi tror på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Därför söker vi dig som vill utmanas och utvecklas i en kultur där vi tillsammans skapar hållbar nytta för människor, verksamheter och samhället i stort. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som kablagekonstruktör innebär bland annat arbete med förstudier, konstruktion och installation av avionik- och elkraftapparater, kablage, paneler, mätinstallation etc. I det dagliga arbetet kommer du att ha nära kontakt och samarbete med personer som arbetar inom olika kompetensområden som t.ex. el-schema, mekanisk-installation, skrovkonstruktion, hållfasthet, systemutveckling, underhåll och miljö. Som erfaren kablagekonstruktör har du möjlighet att få arbeta i kvalificerade uppdrag hos de större industrierna i hela fjärde storstadsregionen, d.v.s. Linköping- och Norrköpingsregionen.

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du har en relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som kablagekonstruktör. Du har stor erfarenhet av att arbeta i CAD-verktyget CATIA V5, men även erfarenhet från andra CAD-verktyg som NX, Creo, Solid Works är meriterande. Vi tror även att du har erfarenhet av PDM-systemet TeamCenter. Erfarenhet av arbete i CATIA V5-electrical, Enovia VPM V5 och CHS är särskilt meriterande. Har du dessutom tidigare erfarenheter från att arbeta med flygande farkoster är detta extra meriterande. Goda kunskaper i engelska språket förutsätts både muntligt och skriftligt.

Du som trivs på Combitech är en person som är intresserad av nya utmaningar. Vi förutsätter att du har ett stort intresse av att utvecklas i din roll som konsult och ingenjör. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och utveckla goda relationer med både kunder och kollegor. Vi söker dig som har förmågan och intresset av att kombinera djup teknisk kunskap med en förståelse för affärsmannaskap i konsultrollen.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?