Inbyggda system för morgondagens produkter

Din roll som

Vi tror på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Därför söker vi dig som vill utmanas och utvecklas i en kultur där vi tillsammans skapar hållbar nytta för människor, verksamheter och samhället i stort. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla morgondagen produkter! Har du passion för teknik och mjukvarudesign kan vi ha jobbet för dig. Combitech har spännande projekt inom både fordon, telekom och försvarsindustrin. Via våra mixade team får vi en dynamisk arbetsmiljö med ett stort erfarenhetsutbyte. Vilket i sin tur leder till de bästa förutsättningarna för att lyckas.

Vad kan du tillföra?

För att trivas på Combitech är du en person som brinner för att arbeta med morgondagens produkter i teknikens framkant! Vi söker både dig som kommer direkt från högskola/universitet och vill arbeta med programmering samt du som sedan tidigare har erfarenhet av inbyggda realtidssystem. Vidare är det meriterande med tillämpade kunskaper från andra programmeringsspråk så som embedded Linux samt multicore.

I det dagliga arbetet är du proaktiv, drivande samt bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt. Vidare antar du gärna nya utmaningar, har en positiv inställning och tar egna initiativ.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida!