Framtidens ledare hos Combitech!

Din roll som

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Nu söker vi flera ledare med olika inriktningar. Kanske vill du jobba som Agil coach, Projektledare, Testledare, Funktionsägare eller Produktägare? Vi har jobbet för dig!

Du kommer antingen att få arbeta i vår åtagandeverksamhet eller direkt på plats hos kund. Vi har ramavtal med de största företagen i regionen där vi utvecklar projekt för morgondagens system och produkter. Främst verkar vi i branscher så som fordon, försvar och telekom. I våra åtaganden ingår det flera olika kompetensroller som hanteras av en eller flera projektmedlemmar beroende på projektens storlek. Vår expertis är förmågan att kombinera teknisk expertis med ett coachande ledarskap.

Vad kan du tillföra?

Sedan tidigare har du erfarenhet från konsultbranschen och trivs i rollen som ledare. Du har ett brett nätverk inom ditt område och motiveras av att utveckla det vidare hos Combitech. Önskvärt är domänkunskap samt erfarenhet av agila arbetssätt. Kunskapen du har med dig från tidigare projekt kommer att välkomnas in i vår lärande företagskultur!

För att trivas i rollen som ledare hos oss är du coachande, lyhörd och brinner för att utveckla människor. Du har en nyckelfunktion i projekten och förväntas också därför bidra med energi och kreativitet till dina kollegor.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida!