Utvecklare inom Embedded Linux

Din roll i Combitech

Vi söker nu fler utvecklare med Linuxkompetens.

Våra uppdrag spänner över hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering. Då vi nu satsar på att växa och stärka vår närvaro i regionen genom nya spännande uppdrag och kunder, är vi intresserade av att anställa fler vassa utvecklare med erfarenhet av Linux, Qt och QML till vårt kontor i Jönköping.

Hos oss hittar du intressanta utmaningar genom att arbeta i spännande projekt, med komplexa produkter tillsammans med härliga kollegor. Combitech ger dig tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bl.a. utbildningsprogram, nätverk och coaching. Kombinationen av utmanande konsultuppdrag och vårt fokus på kompetensutveckling ger dig unika förutsättningar att ta nästa steg i din karriär.

På Combitech i Jönköping har vi även vårt Linux Development Center #ldc där det finns entusiaster inom området som du kommer att få jobba tillsammans med.

Din kompetens och erfarenhet

Du är civil-/högskoleingenjör eller motsvarande inom datavetenskap, datateknik eller liknande. Du brinner för Open Source i alla dess former och i synnerhet inom inbyggda system. Du är bekant med Embedded Linux, bootloaders, toolchains och olika byggsystem.

Du kanske även, likt oss, har Qt som favoritramverk för utveckling av applikationer. Erfarenhet inom Qt/QML, bidragande till Open Source-projekt och initiativ som Eudyptula Challenge är meriterande. Det är viktigt för oss att du har ett stort engagemang i det du vill jobba med

Ett krav är att du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Dina personliga egenskaper

Vi söker dig med ett gediget teknikintresse! Du har en mycket god förmåga till samspel med andra och tycker om att arbeta i grupp för att lösa problem samtidigt som du även kan driva ditt eget arbete. Som person är du engagerad och har en vilja att utvecklas, såväl dina personliga kvalitéer som dina tekniska kunskaper.

Din utveckling

Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss.

Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten redan idag via länk.

Välkommen till Combitech!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.