Mjukvaruutvecklare inom inbyggda system

Combitech har många förfrågningar från våra kunder och behöver nu expandera vår konsultverksamhet i Linköping för att möta kundernas behov. Därför söker vi Dig som letar efter nästa utmaning i Din karriär.

Din roll i Combitech

Vi söker nu dig mjukvaruutvecklare/mjukvaruarkitekt som vill bli en del av vår grupp med erfarna ingenjörer.

Som konsult på Combitech får du tillgång till en kombination av tekniskt utmanande uppdrag och marknadens bästa kompetensutveckling i form av Combitech Grow. Combitech Grow erbjuder ett komplett utbud av utvecklingsprogram, kurser, nätverk och coaching. Detta ger dig unika förutsättningar för din personliga utveckling.

Tillsammans formar vi din framtid!

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig, civilingenjör eller högskoleingenjör, med minst 3 års erfarenhet av mjukvaruutveckling i tekniska utvecklingsprojekt inom industrin. Tidigare erfarenhet av hårdvarunära design och programmering i C/C++ är meriterande och en bra utgångspunkt för din fortsatta utveckling hos oss.

Vi värderar även kunnande inom systemsäkerhet och design av robusta inbyggda system. Vi utgår från att du är van att arbeta i agila team och har en förståelse för hur man använder verktyg och metoder för att utveckla sitt eget och teamets arbete.

Din bakgrund är naturligtvis viktig men dina ambitioner för framtiden är det som intresserar oss mest. Som konsult på Combitech erbjuds du nämligen stora möjligheter till utveckling av både din tekniska kompetens och ditt yrkeskunnande. Det viktigaste för oss är att du har ett genuint intresse av att utvecklas inom just ditt område.

Dina personliga egenskaper

Vi tror att du är en person med stort engagemang för mjukvaruutveckling som drivs av en nyfikenhet att hela tiden lära dig mer om vad som händer inom ditt område. Viljan att utbyta kunskaper och erfarenheter med kollegor är en del av din personlighet.

Du är duktig på att se de stora utmaningarna ur ett helhetsperspektiv samtidigt som du har förmågan att placera detaljer i rätt kontext. Du är van att samarbeta för att nå resultat samtidigt som du gärna tar egna initiativ för att uppfylla de gemensamma målen. Du är trygg i dig själv och kan agera självständigt samtidigt som du är lyhörd för kundernas och kollegornas behov och önskemål.

Ett nyckelord på Combitech är långsiktighet i relationen med våra kunder. Vi lägger därför stor vikt vid din förmåga att bygga förtroende, skapa goda relationer och agera affärsmässigt.

Din utveckling

Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss.

Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länk.

Välkommen till Combitech!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.