Chef Kundprojekt

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som

Tikab är idag ett helägt dotterbolag till Combitech men från och med årsskiftet kommer verksamheten att integreras helt i Combitech och bli ett eget affärsområde, AO Norr, och ingå i division Technical Information Solutions.

Tikab producerar och levererar kompletta tekniska dokumentationer, exempelvis instruktionsböcker, användarmanualer, utbildningsmateriel, reparationsböcker och reservdelskataloger för den civila och militära marknaden.

Tikab befinner sig nu i en ny och spännande fas. Vi söker dig som trivs med utmaningarna i en ny organisation. Du gillar att arbeta i team och att utveckla arbetsmetoder. I det delade ledarskapet leder och utvecklar ni arbetsmetoder och medarbetare. Du ingår i AO:s ledningsgrupp.

Arbetet innebär bland annat att ansvara för resultatenhetens satta mål och budget.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som tycker om att leda, utveckla människor. Du har dokumenterad erfarenhet av resultat och personalansvar. Du har arbetat med projektledning och vet vad det innebär att vara konsult. Du tycker om att leda och utveckla medarbetare. Du är trygg i din roll och kan agera självständigt, att fatta beslut och föra arbetet framåt är ditt motto!

Det är positivt om du har erfarenhet av militär dokumentation. Vidare är erfarenhet av projektstyrning meriterande.

Ett nyckelord på Combitech är långsiktighet i relationen med kunder och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid din förmåga att bygga förtroende, skapa goda relationer och agera affärsmässigt i ditt ledarskap.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida!