Biträdande Resultatenhetschef

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som Biträdande Resultatenhetschef

Vår enhet i Jönköping, som idag består av ca 45 personer, är idag i ett skede där vi expanderat inom befintliga avtal men avser att bredda affären inom vårt affärsområde med fokus på tjänster inom systemutveckling (SW/HW). Där har du som biträdande resultatenhetschef en naturlig roll med dina marknadskontakter. Känner du att du vill vara med och vässa och förädla vårt tjänsteutbud? Vår absoluta övertygelse är att vi skall göra det genom att konkurrera med hög kvalitét och kompetensarbete i framkant.

Tillsammans med Resultatenhetschefen är du ansvarig för kompetensutveckling, lönesättning, personalutveckling och har ett beläggnings- och resultatansvar för enheten. Din uppgift blir också att driva det operativa sälj- och marknadsarbetet i Smålandsregionen inom ditt tjänsteområde.

Vad kan du tillföra?

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du är en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla en vision till dina medarbetare. Goda ledaregenskaper ser vi som mycket viktiga, men också att du är lyhörd och serviceinriktad i kontakt med våra kunder, samt engagerad i den långsiktiga utvecklingen av din resultatenhet.

Du är civilingenjör eller motsvarande med erfarenhet av personal- och säljledning. Du har erfarenhet av systemutveckling, mjukvara/hårdvara, gärna inom inbyggda system och säkerhetskritiska lösningar. Du har ett etablerat lokalt kontaktnät inom våra marknadssegment och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av konsultverksamhet.

Låter det intressant! Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?