Beräkningsingenjörer till Östergötland

Din roll i Combitech

Just nu har vi en ökad förfrågan från våra kunder och kommer därför att utöka organisationen inom beräkningsområdet. Därför söker vi nu dig som vill ta nästa steg och prova på något nytt!

Som beräkningsingenjör har du möjlighet att få arbeta i kvalificerade uppdrag hos de större industrierna i hela fjärde storstadsregionen, d.v.s. Linköping- och Norrköpingsregionen. Du får tillfälle att bidra i något av de stora utvecklingsprojekten hos våra kunder vilket innebär riktigt utmanande beräkningsarbete. Arbetet sker i nära samarbete med konstruktörer och produktionstekniker.

Vi kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och spännande uppdrag hos kunder i olika branscher. Som konsult på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Vi har regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar

Din kompetens och erfarenhet

Vi tror att du har en relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som beräkningsingenjör. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med hållfasthet eller CFD, där vana i programvaror som Abaqus, Ansys eller Hybermesh är meriterande. Har du tidigare erfarenhet från att arbeta med svetsberäkningar, jordbruksmaskiner, gasturbiner och/eller flygande farkoster är detta extra meriterande. I första hand söker vi erfarna ingenjörer, men även du som är relativt nyutexaminerad uppmanas att söka.

Dina personliga egenskaper

På det personliga planet är det viktigt att du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning, en stor initiativförmåga och trivs med att jobba nära kunden. Du har en nyfiken personlighet och drivs av att ta dig an och lösa uppkomna problemställningar. Analytisk läggning samt fallenhet och intresse för beräkningar är också viktiga egenskaper.

Din utveckling

Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss.

Ansök till tjänsten redan idag via länk. Urvalet sker löpande.

Välkommen till Combitech!