Beräkningsingenjörer till fordonsindustrin

Din roll i Combitech

Vi letar efter personer med erfarenhet av beräkning och simulering från fordonsindustrin. Vi behöver stärka vårt team inom flera discipliner, såsom krocksäkerhet och islagsanalyser, hållfasthet, styvhet och utmattningsanalyser, fordonsdynamik, ljud och vibrationer samt CFD inom aerodynamik och klimat. Vi använder oss av avancerade kommersiella verktyg för FE-analyser. I arbetet ingår allt från att generera beräkningsmodeller till att analysera och bedöma om kraven uppfylls och till att aktivt vara med och påverka produkternas utformning i samarbete med erfarna konstruktörer. Du behöver ha en nyfikenhet och ett stort intresse av att utvecklas tillsammans med oss på Combitech. I det dagliga arbetet är du proaktiv inom produktförbättringar, kvalité och kostnadsbesparingar samt är med och bidrar till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla.

Din kompetens och erfarenhet

Du har civilingenjörsexamen med inriktning mot främst strukturdynamik, akustik, hållfasthet och mekanik eller motsvarande med erfarenhet av liknande arbeten. Som person bör du vara kommunikativ och kunna ta egna initiativ. I arbetet ingår att kunna bedöma konstruktioners lämplighet ur exempelvis hållfasthetssynpunkt, varför en intuitiv känsla för vad som är rimligt och fungerande konstruktionslösning är bra. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Erfarenheter av kommersiella programvaror så som Nastran, ADAMS, Abaqus, Optistruct, Hyperworks, LS-DYNA, Fluent, Star CCM+, ANSYS, ANSA mm är meriterande. Goda kunskaper i engelska språket förutsätts, både muntligt och skriftligt.

Dina personliga egenskaper

På det personliga planet är det viktigt att du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning, en stor initiativförmåga och trivs med att jobba nära kunden. Du har en nyfiken personlighet och drivs av att ta dig an och lösa uppkomna problemställningar. Analytisk läggning samt fallenhet och intresse för beräkningar är också viktiga egenskaper.

Din utveckling

Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss.

Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länk.

Välkommen till Combitech!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.