Beräkningsingenjörer till flygindustrin

Din roll i Combitech

Det råder stor efterfrågan på ingenjörer mot flygindustrin därför behöver Combitech i Trollhättan förstärka med ytterligare beräkningsingenjörer. Vi letar efter både nyexaminerade och dig med ett par eller flera års erfarenhet av beräkning/hållfasthet både vad gäller statisk dimensionering och livslängdsdimensionering. Du behöver ha en nyfikenhet och ett stort intresse av att utvecklas tillsammans med oss på Combitech. I det dagliga arbetet är du proaktiv inom produktförbättringar, kvalité och kostnadsbesparingar samt är med och bidrar till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla.

Din kompetens och erfarenhet

Du har civilingenjörsexamen med inriktning mot mekanik och hållfasthetslära. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med hållfasthet och livslängdsdimensionering gärna med komponenter i kompositmaterial. I arbetet ingår att kunna bedöma konstruktioners lämplighet ur hållfasthetssynpunkt, varför en intuitiv känsla för vad som är rimligt, fungerande konstruktionslösning är bra. Kunskaper i Hypermesh och NASTRAN är meriterande. Har du dessutom tidigare erfarenheter från att arbeta med flygande farkoster är detta extra meriterande. Goda kunskaper i engelska språket förutsätts, både muntligt och skriftligt.

Dina personliga egenskaper

På det personliga planet är det viktigt att du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning, en stor initiativförmåga och trivs med att jobba nära kunden. Du har en nyfiken personlighet och drivs av att ta dig an och lösa uppkomna problemställningar. Analytisk läggning samt fallenhet och intresse för beräkningar är också viktiga egenskaper.

Din utveckling

Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss.

Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länk.

Välkommen till Combitech!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.