Beräkningsingenjör

Din roll som Beräkningsingenjör

Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Som beräkningsingenjör finns möjligheter att få arbeta i spännande och mycket kvalificerade uppdrag hos de större industrierna i hela fjärde storstadsregionen (Linköping- och Norrköpingsregionen). Du får tillfälle att bidra i något av de stora utvecklingsprojekten hos våra kunder vilket innebär riktigt utmanande beräkningsarbete. Arbetet sker i nära samarbete med konstruktörer och produktionstekniker.

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du har en relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som beräkningsingenjör. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med hållfasthet eller CFD, där vana i programvaror som Abaqus, Ansys och/eller Hypermesh är meriterande. Har du tidigare erfarenhet från att arbeta med kompositmaterial, svetsberäkningar, flygande farkoster, gasturbiner och/eller jordbruksmaskiner är även detta meriterande. I första hand söker vi erfarna ingenjörer, men även du som är relativt nyutexaminerad uppmanas att söka.

Som person är du öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning, en nyfiken personlighet och trivs med att jobba nära kunden. Du har stor initiativförmåga och drivs av att ta dig an och lösa uppkomna problemställningar. Analytisk läggning samt fallenhet och intresse för beräkningar är också viktiga egenskaper.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?